Jäsenedut jäsenseurojemme jäsenille

Lue tästä ladattavasta esitteestä, miten liitto on mukana seurojensa toiminnassa.
 

Jäsenlehti Nautic

Suomen Purjehdus ja Veneilyn jäsenlehti ilmestyy jäsenilleen kotiin ja tarjoaa mielenkiintoista luettavaa, niin matka- kuin kilpapurjehtijalle - ja koko perheelle.
Juttuvinkkejä ja hyviä, korkealaatuisia kuvia otetaan vastaan Nauticin toimituksessa. Ole yhteydessä Suomen Purjehdus ja Veneilyn viestintään 0400 139 223, anni.raunio@spv.fi.
Ilmoita osoitteenmuutoksista seurasi sihteerille tai rekisterinhoitajalle joka päivittää tiedot Suuli jäsenrekisteriohjelmaan.

Lue lehti

 

Alennuksia Karttakeskuksen karttakauppa.fi:ssä

 
Karttakeskus ja Suomen Purjehdus ja Veneily ovat solmineet yhteistyösopimuksen lokakuun 2015 alusta. Tavoitteena on mahdollistaa SPV:n jäsenyhdistysten jäsenille helppo tapa hankkia veneilykarttatuotteita. Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenseurojen jäsenet saavat 10–20 % alennuksen Karttakeskuksen karttatuotteista. Katso tarjoukset Karttakaupasta: www.karttakauppa.fi/spv 
 
 

Suomen Purjehdus ja Veneilyn ryhmätapaturmavakuutus, vakuutussopimus nro SP1095793

Jäsenseuramme jäsenenä sinut on vakuutettu If Vahinkovakuutusyhtiössä tapaturmavakuutuksella, joka on voimassa veneilytoiminnassa, jota on vesillä veneily sekä veneen syys- ja kevätkunnostus ja -korjaus maissa. Veneilyksi katsotaan myös purje− ja leijalautailu, SUP sekä jääpurjelautailu ja jääleijalautailu talvella. Vakuutus on voimassa myös edellä kuvattuun veneilytoimintaan välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla Suomessa sekä samoin edellytyksin tilapäisesti korkeintaan kolme kuukautta ulkomailla. Vakuutus on voimassa Suomen Purjehdus ja Veneilyn, veneilyseuran tai -koulun järjestämissä purjehduskilpailuissa tai harjoituksissa tai vakuutetun harjoitellessa valmennusohjelman mukaisesti sekä näihin liittyvien välittömien matkojen aikana.


Huom. Vakuutus ei kuitenkaan ole voimassa valtameripurjehduksilla, moottorivenekilpailuissa eikä niiden harjoituksissa.

Korvauksen ylärajat:
· hoitokulut tapaturmaa kohti enintään 5 000 euroa (ei omavastuuta)
· korvaus tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta 20 000 euroa
· korvaus tapaturman aiheuttamasta kuolemasta 5 000 euroa.
Tämä seloste ei ole täydellinen selvitys tapaturmavakuutuksen korvauksista ja rajoituksista. Tutustu sen vuoksi vakuutusehtoihin:

If Tapaturmaturmavakuutus       Vakuutustodistus engl.


Tutustu If Vahinkovakuutusyhtiön tarjoamiin muihin jäsenetuihisi tästä. Jos sinulle sattuu ryhmätapaturmavakuutuksen piiriin kuuluva vahinko, tee vahinkoilmoitus Internetissä if.fi/internetplus tai numerossa 010 19 16 00 (arkisin klo 8-17).

 

 

Trossi SPV:n jäsenille etuhintaan

Trossin vuosimaksu on SPV:n jäsenille 65 € (normaalisti 75 €), ja se sisältää jäsenen valitseman meri- tai järvipelastusyhdistyksen jäsenmaksun. Alennusta ei voi yhdistää muihin mahdollisiin Trossi-jäsenpalvelusta myönnettäviin alennuksiin.

Trossi-jäsenmaksulaskussa tulee olemaan 10 euron SPV-alennus.

Trossi-palveluun kuuluu, veneen yllättäen rikkoutuessa vesillä, hinaus lähimpään satamaan, mihin on saatavissa korjauspalveluja sekä tarvittaessa apua korjaajan ja veneen väliaikaisen säilytyspaikan hankkimisessa. Jäsen saa vastaavan palvelun Ahvenanmaalla, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa (vain rajatulla alueella).

Trossi voidaan myöntää EU:n huvivenedirektiivin määrittelemälle huviveneelle (pituus 2,5 m – 24 m), ja se edellyttää aina Meripelastusseuran jäsenyhdistyksen henkilöjäsenyyttä. Trossia ei voida myöntää kaupallisessa käytössä olevalle veneelle.

Lisätietoja Trossi jäsenpalvelusta saat tästä.

 

Konekesko Marine

Konekesko Marinen Yamaha-jälleenmyyntiverkosto tarjoaa veneilijöille kattavan ja maan johtavista tuotemerkeistä koostuvan tarjonnan. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Yamarin-, Suvi-, Palta,- Linder- ja Zodiac-veneet, Yamaha-perämoottorit, -sähköperämoottorit ja -vesijetit, Helly Hansen- ja Marine Life –pelastus- ja veneilyliivit sekä Muuli-venetrailerit. Asioimalla Yamaha-jälleenmyyjän luona ja näyttämällä seuran jäsenyytesi saat liikekohtaisia etuja tuotteista ja palveluista.

Huoltopalvelutarjonnasta vastaa Yamahan ammattitaitoinen huoltopisteverkosto.

 


Jäsenetuja John Nurmisen Säätiön julkaisemista kirjoista

John Nurmisen Säätiö tarjoaa SPV:n jäsenille kirjoja jäsenetuhintaan.